Hoe werkt het ondernemersfonds?

Je kunt een ondernemersfonds het beste omschrijven als een stimuleringspot voor de lokale economie. Wie een aanvraag wil doen voor een bijdrage uit het fonds, moet dat doen voor iets dat mogelijkheden creƫert voor een grotere groep ondernemers of een branche.

CORONA CRISIS
Juist in lastige tijden staat het Ondernemersfonds Medemblik (SOM) voor u klaar. De tijden zijn onzeker en dit vergt een ondernemende houding van u als ondernemer. Advertentieruimte is goedkoper en u heeft ook iets te melden. Aangepaste openingstijden, ander assortiment, een online webwinkel, thuisbezorgingsmogelijkheden, personeel gevraagd, lokale producten, noem maar op. In veel gevallen kan de SOM u hierbij helpen.

Wanneer uw aanvraag een grotere groep ondernemers binnen Medemblik helpt en een omzetverhogend effect beoogt is de kans groot dat u voldoet aan de voorwaarden die het fonds stelt.

Voor aanvragen kunt u onderstaand formulier gebruiken. Door de urgentie van de huidige tijd zal het bestuur van de SOM de aanvragen versneld behandelen.