Lokale ondernemers met elkaar verbinden

Te vaak stranden goede initiatieven door een gebrek aan financiële zekerheid. Door deze zekerheid middels het fonds te garanderen komen prachtige initiatieven tot leven. Dit draagt bij aan werkgelegenheid, lokale binding en leefbaarheid. Het Ondernemersfonds is een fonds voor en door ondernemers.

Bestuurslid profiel afbeelding

Ramon Stoffer

Voorzitter

Sinds de introductie van het ondernemersfonds in 2016 heb ik prachtige aanvragen voorbij zien komen. Dit ondernemersfonds geeft ondernemers de ruimte om te ondernemen.

Westfries Goed
Bestuurslid profiel afbeelding

Chris Keesom

Penningmeester

‘Waarom moeilijk doen als het samen kan’. Vanuit die gedachte levert het ondernemersfonds een bijdrage aan collectieve ondernemersplannen in West-Friesland. Vanuit mijn netwerk en rol als Relatiemanager MKB bij ING probeer ik het ondernemersfonds kenbaar te maken onder de ondernemers.

ING
Bestuurslid profiel afbeelding

Gerda Kaarsemaker

Secretaris

Het is prachtig om met dit fonds initiatieven van een groep ondernemers mogelijk te maken. Samen kom je verder.

Peut Koper Tankstation Medemblik
Bestuurslid profiel afbeelding

William Gitzels

Bestuurslid

Glastuinbouwondernemer in het Glastuinbouwgebied “Het Grootslag”. Vanuit mijn positie, achtergrond en natuurlijk vooral passie voor de land- en tuinbouw probeer ik de belangen van agrarische ondernemers binnen de Gemeente Medemblik te vertalen binnen het bestuur van het Ondernemersfonds.

Plantenkwekerij Gitzels
Bestuurslid profiel afbeelding

Celine Loos

Bestuurslid

Mijn ervaringen en werkzaamheden in de Horeca en evenementen komt goed van pas binnen het Ondernemersfonds. ‘Samenwerken is vermenigvuldigen.’

Saalhof
Bestuurslid profiel afbeelding

Marja Beets

Secretariaat

Ondersteunende werkzaamheden voor het bestuur van het Ondernemersfonds; secretarieel en financieel.

SOM